Programul Start-Up 1

 


          Pachetul și Programul Start-up sunt soluția ideală pentru cei care doresc să realizeze un venit rapid prin dezvoltarea unei structuri și a unei afaceri de succes alături de Gano Excel.

 

      Pentru a putea participa la Programul Start-up, membrii înscriși după data lansării acestuia (15.04.2015) trebuie să se înregistreze prin achiziționarea Pachetului Start-up, ce poate fi cumpărat o singură dată (la momentul înscrierii). Pachetul Start-up nu poate fi cumpărat de către membrii deja înscriși până la data lansării programului, ei fiind considerați deja eligibili pentru a participa la program.

 

 
 
 
 
- Pachetul Start-up nu conține puncte CV (valoare comisionabilă), dar conține PV (puncte valorice).
– Aproximativ o treime din valoarea pachetului va fi distribuită, sub forma unui stimulent, pe 5 generații ale unui membru care înscrie membri noi cu Pachetul Start-up.
 
 
 
 
 

Ce produse conține Pachetul Start-up?

 

       Pentru a putea primi stimulentul generat de înscrierile prin Programul și Pachetul Start-up, membrii Gano Excel trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
– cei înscriși după data lansării programului (15.04.2015) trebuie să se înscrie prin cumpărarea Pachetului Start-up;
– să mențină 60 PPV pe lună (puncte valorice personale) și 180 PGPV pe lună (puncte valorice generate împreună cu structura);
– dacă un membru a înscris pe cineva cu Pachetul Start-up și nu menține 60 PPV pe lună, respectiv 180 PGPV pe lună, nu va primi stimulentul, iar generațiile se vor comprima.
Exemplu

În cazul de mai sus, A l-a înscris pe B cu Pachetul Start-up, dar nu a menținut 60 PPV și 180 PGPV. În această situație A nu va primi stimulentul, iar U va primi 65 RON, B devenind aici prima generație.

- membrii vor primi stimulentul pe baza înscrierilor făcute în propria structură de către membrii care au același rang cu ei sau un rang mai mic.
Exemplu

În cazul de mai sus, atât A (Director Rubin) cât și B (Director) au înscris membri noi cu Pachetul Start-up. U va primi doar stimulentul aferent înscrierii făcută de către B pentru că B are același rang. U nu va primi stimulentul aferent înscrerii făcută de către A pentru că A are un rang mai mare.

 

 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin e-mail la adresa [email protected].