Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Avand in vedere ca incepand cu data de 25.05.2018 intra in vigoarea Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (denumit in continuare “GDPR”), va informam ca atat Gano Excel SRL cat si Service Leaderii colecteaza datele dvs. cu caracter personal. Aceasta politica de confidentialitate descrie modul in care sunt prelucrate datele dvs. cu caracter personal atunci cand va inregistrati ca Membru Gano.

Colectarea datelor cu caracter personal de la dvs.

Gano Excel SRL si/sau Service Leaderul dvs. colecteaza urmatoarele date cu caracter personal de la dvs. atunci cand completati un formular pe site, finalizati procesul de inscriere pentru a deveni Membru Gano, cumparati produse, participati la provocarile si promotiile noastre sau comunicati cu noi in orice alt mod (de exemplu, atunci cand contactati Departamentul Comenzi):

Nume si Prenume; Serie si numar BI/CI / Pasaport; CNP; Data nasterii; Genul: feminin/masculin; E-mail; Cont bancar; Adresa; Numar de telefon

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal
Date personale Scopul prelucrarii
Nume si Prenume executare Contract de prestari servicii pentru Membri; cerinta necesara pentru a va putea inregistra ca Membru Gano; pentru a procesa comenzile dvs.; pentru a efectua activitati de contabilitate, facturare
Serie si numar BI/CI / Pasaport executare Contract de prestari servicii pentru Membri; pentru a procesa comenzile dvs.; pentru a efectua activitati de contabilitate, facturare
CNP prelucrarea este necesară in vederea indeplinirii unei obligatii legale; pentru a procesa comenzile dvs.; pentru a efectua activitati de contabilitate, facturare
Data nasterii este o cerinta legala, contractuala (varsta minima 18 ani); cerinta necesara pentru executare Contract de prestari servicii pentru Membri
E-mail in scopuri de marketing; pentru a va trimite informatii cu privire la produsele, provocarile si promotiile noastre; pentru a comunica cu dvs., pentru ca dvs. sa va puteti gestiona conturile online (magazin online si/sau biroul virtual)
Cont bancar Cerinta obligatorie pentru membrii care primesc plati
Adresa executare Contract de prestari servicii pentru Membri; cerinta necesara pentru a livra comenzile dvs.
Numar de telefon executare Contract de prestari servicii pentru Membri; cerinta necesara pentru a livra comenzile dvs.
Genul: feminin / masculin executare Contract de prestari servicii pentru Membri
In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in vederea indeplinirii scopurilor enumerate mai sus, va rugam sa ne contactati. O posibila consecinta a nefurnizarii datelor cu caracter personal poate fi imposibilitatea livrarii comenzilor plasate.

Colectarea sau primirea datelor personale atunci cand accesati site-ul web

Gano Excel colecteaza date personale de la dvs. atunci cand accesati site-ul in diverse moduri.

Folosim cookie-uri sau tehnologii similare care colecteaza anumite informatii despre utilizarea site-ului atunci cand accesati, vizualizati si utilizati site-ul web:

Cookie-uri prezente Scop
PREF, GPS, VISITOR_INFO_LIVE, YSC Cookie-uri generate de Youtube.com prin playerul Youtube prezent pe anumite pagini ale site-ului. Gano Excel nu intercepteaza si nu interactioneaza cu informatiile din aceste cookie-uri, informatiile respective sunt utilizate strict de catre Youtube.
woocommerce_recently_viewed Cookie generat de modulul WooCommerce utilizat pentru listarea produselor companiei pe site. Stocheaza informatii referitoare la produsele Gano Excel vizualizate pe site-ul ganoexcel.com.ro de catre vizitatori.
PHPSESSID Cookie generat de platforma OpenCart pe care este creat magazinul online. Stocheaza informatii legate de sesiunea curenta a vizitatorului (retine logarea in cont, continutul cosului de cumparaturi etc.).
currency Cookie generat de platforma OpenCart pe care este creat magazinul online. Retine moneda preferata de catre vizitator pentru plati.
language Cookie generat de platforma OpenCart pe care este creat magazinul online. Retine limba in care doreste vizitatorul sa fie afisata pagina.
jrv Cookie generat de platforma OpenCart pe care este creat magazinul online. Acest cookie este utilizat de catre modulul care le permite vizitatorilor sa dea Share produselor de pe site pe diverse retele de socializare.
_twitter_sess, personalization_id, guest_id, external_referer, ct0 Cookie-uri generate de Twitter.com prin modulul care permite vizitatorilor sa dea Share produselor de pe magazinul online. Aceste cookie-uri apar cand vizitatorul doreste sa se autentifice cu contul de Twitter. Gano Excel nu intercepteaza si nu interactioneaza cu informatiile din aceste cookie-uri, informatiile respective sunt utilizate strict de catre Twitter.
rur, csrftoken, mid Cookie-uri generate de Instagram.com prin modulul care permite vizitatorilor sa dea Share produselor de pe magazinul online. Aceste cookie-uri apar cand vizitatorul doreste sa se autentifice cu contul de Instagram. Gano Excel nu intercepteaza si nu interactioneaza cu informatiile din aceste cookie-uri, informatiile respective sunt utilizate strict de catre Instagram.
uvc, __cfduid Cookie-uri generate de modulul AddtoAny (addtoany.com) care le permite vizitatorilor sa dea Share postarilor de pe blog. Retin postarile la care s-a dat Share.
_twitter_sess, personalization_id, guest_id, external_referer, ct0, _twitter_sess Cookie-uri generate de Twitter.com prin modulul care permite vizitatorilor sa dea Share postarilor de pe blog. Aceste cookie-uri apar cand vizitatorul doreste sa se autentifice cu contul de Twitter. Gano Excel nu intercepteaza si nu interactioneaza cu informatiile din aceste cookie-uri, informatiile respective sunt utilizate strict de catre Twitter.
NID, GAPS, CheckConnectionTempCookie681 Cookie-uri generate de Google.com prin modulul care permite vizitatorilor sa dea Share postarilor de pe blog. Aceste cookie-uri apar cand vizitatorul doreste sa se autentifice cu contul de Google. Gano Excel nu intercepteaza si nu interactioneaza cu informatiile din aceste cookie-uri, informatiile respective sunt utilizate strict de catre Google / Youtube.
Transferul datelor personale:
Gano Excel nu comercializeaza, inchiriaza sau vinde datele dvs. cu caracter personal.

Gano Excel transmite datele dvs. cu caracter personal catre:
– companiile membre ale grupului nostru carora le este necesara comunicarea datelor cu caracter personal;
– parti terte sau furnizori de servicii in vederea imbunatatirii activitatii si afacerii;
– autoritatile guvernamentale, cand este impus de lege, pentru a proteja drepturile, interesele legale, siguranta sau proprietatea;

Transferul va respecta scopul mentionat mai sus sau obligatiile legale impuse

Transferul datelor cu caracter personal in tari din afara Uniunii Europene care nu au acelasi nivel de protectie a datelor cu caracter personal, in legatura cu companii membre ale grupului Gano Excel, se realizeaza de catre Gano Excel utilizand masuri de protectie adecvate si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Gano Excel poate pastra datele dvs. cu caracter personal pe durata cat sunteti membru activ sau atat timp cat este nesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate.

Dupa incetarea contractului de membru, pentru a stabili durata de stocare a datelor cu caracter personal, Gano Excel va tine cont de eventualele termene si obligatii legale. Pentru detalii suplimentare cu privire la termenele de stocare, va rugam sa ne contactati folosind datele de contact de mai jos.

In ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. in scopuri de marketing, in cazul in care v-ati dat consimtamantul aveti dreptul sa vi-l retrageti oricand, urmand ca datele dvs. personale sa nu mai fie procesate in astfel de scopuri.

Drepturile dvs.

Drepturile dvs. includ accesul la datele personale procesate, dreptul de a corecta sau sterge datele dvs. personale. De asemenea, aveti dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor personale si aveti dreptul la portabilitatea acestora.

In cazul in care prelucrarea datelor dvs. are loc in baza consimtamantului dvs., aveti dreptul in orice moment sa va retrageti consimtamantul. In acest caz, legalitatea prelucrarii care a avut loc inainte de retragerea consimtamantului nu va fi afectata.

Pentru a ne transmite o sesizare sau orice nelamurire cu privire la modul in care procesam datele dvs cu caracter personal , ne puteti contacta utilizand datele noastre de contact de mai jos .

In cazul in care nu sunteti multumit de modul in care am raspuns sesizarii dvs., puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Date de contact

La adresa de e-mail [email protected] puteti trimite orice sesizare, cerere, solicitare cu privire la politica de confidentialitate. De asemenea, ne puteti scrie si la adresa: Bd. Mircea Voda, nr. 24, et. 4, Sector 3, Bucuresti.

Modificări ale politicii de confidentialitate

Orice modificare a prezentei politici de confidentialitate va fi publicata pe site-ul nostru.