Prezentarea companiei

Gano Excel

fondată în anul 1995 și având obiectivul de a atinge și a schimba viețile oamenilor din întreaga lume, este una dintre cele mai mari companii de Network Marketing care oferă bunuri cu mișcare rapidă (FMCG) la nivel global.

Gano Excel a luat naștere în Malaysia, însă și-a câștigat recunoașterea internațională în calitate de lider în cercetarea, cultivarea, producția, distribuirea și promovarea de produse inovatoare dedicate imunologiei nutriționale pe bază de Ganoderma. Gano Excel a devenit un nume important în calitate de companie cu o extindere rapidă la nivel global și pionierul cercetării, producției și promovării produselor pe bază de Ganoderma. În 20 de ani, Gano Excel a devenit, dintr-un mic start-up, o companie de milioane de dolari, prezentă astăzi în peste 60 de țări din întreaga lume, devenind astfel cel mai mare distribuitor de produse pe bază de Ganoderma la nivel global.

Gano Excel continuă să evolueze în sectorul wellness, fiind pionier în crearea de inovații în ceea ce privește produsele pe bază de Ganoderma Lucidum și creând un brand de milioane de dolari, care se diferențiază de competitorii săi.

Pentru comunitatea internațională, Gano Excel este un deschizător de drumuri în ceea ce privește oferirea unei oportunități de afacere cu potențial nelimitat, astfel încât oamenii din toate categoriile sociale să își indeplinească visul de a avea un stil de viață mai sănătos și mai bogat prin intermediul începerii unei afaceri cu o investiție minimă. Prin muncă, angajament, leadership și acțiuni pozitive, distribuitorii Gano Excel, cunoscuți ca Distribuitori independenți, au oportunitatea de a atinge succesul financiar și de a îmbunătăți stilul de viață al celor dragi. Prin îmbunătățirea propriilor venituri, o persoană poate aduce contribuții societății și comunității sale, luând parte la programele de responsabilitate socială locale.

Pentru Gano Excel, cel mai important punct forte îl reprezintă stakeholderii noștri. Fondatorul și directorii executivi ai Gano Excel au creat o cultură puternică în rândul stakeholderilor, bazată pe ideea că “Suntem o familie” și vom crește împreună în drumul spre îndeplinirea visurilor noastre.
În cadrul Gano Excel suntem foarte dedicați în oferirea unei metodologii de afaceri corecte, astfel încât să putem dezvolta cunoștințele și abilitățile fiecăruia dintre distribuitorii noștri pentru a putea deveni profesioniști în network marketing. Scopul nostru este îmbunătățirea sănătății, prosperității și libertății financiare pentru familiile din toate colțurile lumii, fără excepție. Aceasta a fost abordarea noastră principală încă de la conceperea Gano Excel, din simplul motiv că Gano Excel deține resursele pentru a face ca acest lucru să se întâmple.

Oportunitatea de afacere Gano Excel este centrată pe crearea Sănătății, Prosperității și Fericirii, tinzând astfel către crearea succesului financiar pe termen lung. Oportunitatea de afacere Gano Excel este șansa dumneavoastră de a avea mai mult timp liber, independență financiară și un stil de viață sănătos.

Plantația

Gano Excel deține cea mai mare plantație de Ganoderma din lume, pentru a ține pasul cu dezvoltarea internațională rapidă, începută în anul 2000 sub deviza „Sănătate și bunăstare pentru fiecare familie!”.

Plantația se află în Kedah, Malaysia, unde clima este ideală pentru cultivarea miraculoasei ciuperci. Un mediu propice însă nu este întotdeauna suficient pentru a garanta o calitate excepțională constantă, motiv pentru care plantația utilizează cele mai sofisticate tehnologii eco disponibile în prezent.

Producția și Distribuția

Toate produsele Gano Excel sunt fabricate într-o locație industrială ce deține Certificatul internațional de Bună Practică (GMP) acordat de Biroul Consiliului Farmaceutic Național (BPFK), fapt ce asigură o calitate de cel mai înalt nivel.

Gano Excel pune foarte mare preț pe verificarea calității produselor pe tot parcursul procesului de producție. De la cultivare și până la ambalare, nu se fac niciodată compromisuri, acesta fiind motto-ul sub care își desfășoară activitatea cercetătorii noștri și cei din echipa responsabilă cu asigurarea calității.

Compania Gano Excel este mereu atentă la cererile pieței și caută să lanseze mereu noi produse inovatoare pentru a-și surprinde partenerii și consumatorii.

Toate produsele noastre sunt testate constant pentru a fi siguri că nu conțin steroizi, metale grele, alcool sau alte elemente dăunătoare.

Certificate și Premii

 • Autoritatea pentru Controlarea Medicamentelor
 • Biroul pentru Alimente și Medicamente
 • Biroul pentru o Afacere mai Bună
 • Laborator Chimic. Laboratoarele Biochem
 • Certificat HALAL
 • Centrul USM pentru Inovare și Consultanță
 • Consiliul pentru Productivitate și Standarde din Singapore
 • Asociația pentru Vânzări Directe din Malaysia
 • Ministerul Sănătății Malaysia
 • Ministerul Sănătății Singapore
 • Serviciul pentru Investigații și Carantină din Australia
 • Federația Producătorilor din Malaysia
 • Administrația Produselor Terapeutice (TGA – Australia)
 • Certificat ISO 9001:2000