Avantajele membrilor Gano Excel

Calitatea de membru Gano Excel include numeroase beneficii. Fie că sunteți un consumator obișnuit sau fie că doriți să vă dezvoltați o afacere, puteți valorifica oportunitățile oferite de Gano Excel în timp ce vă bucurați de efectele Ganodermei asupra sănătății dumneavoastră.

‣ Reduceri pentru toate produsele Gano Excel.

‣ Produse gratuite cu fiecare comandă care atinge o anumită valoare.

‣ Posibilitatea de a obține un venit suplimentar.

Pentru cei interesați de oportunitățile oferite de Gano Excel, statutul de membru poate aduce și:
– Acces la numeroase surse de informare care vă vor ajuta să distribuiți produsele Gano Excel și să vă dezvoltați afacerea;
– Bonusuri și multe alte recompense lunare.

Planul de marketing Gano Excel, de tip multilevel sau MLM (marketing pe mai multe nivele), poate fi privit din trei perspective.
Vă puteți regăsi într-una sau două dintre acestea și puteți totodată să vă schimbați opțiunea pe viitor.

1. Consumator

Puteți deveni membru cu simplul scop de a achiziționa produsele la prețul de membru. În fiecare lună, vă puteți bucura de discounturi generate în baza activității din luna respectivă. Ocazional, puteți recomanda produsele prietenilor dumneavoastră și puteți obține mici profituri prin vânzarea produselor la prețul de non-membru.

2. Consumator + Venit suplimentar

Achiziționând produsele Gano Excel și bucurându-vă de beneficiile lor, veți începe să le prezentați familiei și prietenilor. Unele persoane din cercul dumneavoastră vor dori chiar să se înscrie ca membri, iar rețeaua dumneavoastră se poate extinde în timp. Astfel, bonusurile dumneavoastră vor crește gradual.

3. Consumator + Dezvoltator al unei afaceri

Cei interesați să cunoască în detaliu planul de marketing al companiei vor descoperi beneficiile sistemului oferit de Gano Excel și vor începe să le prezinte sistematic familiei și prietenilor. Veți înscrie în mod constant membri noi, veți dedica timp dezvoltării rețelei dumneavoastră și continuând să analizați planul de marketing veți descoperi cum să utilizați la maximum potențialul acestuia pentru a genera venituri lunare consistente.

Ideea de bază în MLM este aceea că promovarea cea mai eficientă a produselor unei companii este făcută de către clienții mulțumiți. Elementul de noutate, pe care MLM îl aduce față de marketingul clasic, este recompensarea clienților care recomandă produsele și altor persoane. Aceste persoane pot achiziționa produsele de la clientul direct (sau distribuitor) sau pot deveni clienți direcți ai firmei, cel care le-a recomandat produsele devenindu-le “sponsor”.

Prin sponsorizarea unui nou client direct, sponsorul primește o bonificație de marketing, iar noul client direct poate achiziționa produsele cu preț redus. MLM devine astfel o afacere atât pentru sponsor cât și pentru clientul direct ce este sponsorizat.

Pentru a vă putea înscrie, trebuie să aveți un sponsor.

Înscriere membru nou