Avantajele membrilor Gano Excel

Calitatea de membru Gano Excel vă poate oferi multe beneficii – fie că sunteți un consumator obișnuit sau un consumator care își dorește să își dezvolte o afacere prin intermediul Gano Excel, puteți utiliza oportunitățile oferite de Gano Excel în timp ce vă bucurați de beneficiile Ganodermei asupra sănătății dvs.

Pentru a afla cât mai multe detalii și a cunoaște cât mai bine afacerea și valorile Gano Excel vă
invităm să participați la

Prezentările de Oportunitate Gano Excel

Reduceri pentru toate produsele Gano Excel
Primiți produse gratuit cu fiecare comandă ce atinge o anumită valoare
Posibilitatea de a obține un venit suplimentar

Pentru cei interesați de oportunitățile oferite de Gano Excel, statutul de membru poate aduce și:
– Acces la numeroase surse de informare ce vă vor ajuta să distribuiți produsele Gano Excel și să vă dezvoltați afacerea
– Bonusuri și multe alte recompense lunare

Planul de marketing Gano Excel, de tip multilevel sau MLM (marketing pe mai multe nivele), poate fi privit din trei perspective. Vă puteți regăsi într-una sau două dintre acestea și puteți totodată să vă schimbați opțiunea pe viitor.

1. Consumator

Puteți deveni membru cu simplul scop de a achiziționa produsele la prețul de membru. În fiecare lună, vă puteți bucura de mici bonusuri, în bani, rezultate în urma cumpărăturilor făcute. Ocazional, puteți recomanda produsele prietenilor dvs. și puteți obține mici profituri prin vânzarea produselor la prețul de non-membru.

2. Consumator + Venit suplimentar

Achiziționând și bucurându-vă de beneficiile produselor Gano Excel, veți începe să le prezentați familiei și prietenilor. Veți cumpăra și veți vinde mai mult, astfel încât veți câștiga bonusuri mai mari. Unele dintre persoanele din cercul dvs. vor dori chiar să se înscrie ca membri, iar rețeaua dvs. se poate extinde în timp. Astfel, bonusurile dvs. vor crește gradual.

3. Consumator + Dezvoltator al unei afaceri

Unii dintre dvs. vor dori să cunoască în detaliu planul de marketing Gano Excel. În acest caz, veți descoperi beneficiile produselor Gano Excel și veți începe să le prezentați sistematic familiei și prietenilor. Veți înscrie în mod constant membri noi și veți dedica timp dezvoltării rețelei dvs. Veți învăța planul de marketing în detaliu și veți descoperi cum să folosiți la maximum potențialul acestuia pentru a genera venituri lunare consistente.

Ideea de bază în MLM este aceea că promovarea cea mai eficientă a produselor unei companii este făcută de către clienții mulțumiți. Elementul de noutate, pe care MLM îl aduce față de marketingul clasic, este recompensarea clienților care recomandă produsele și altor persoane. Aceste persoane pot achiziționa produsele de la clientul direct (sau distribuitor) sau pot deveni clienți direcți ai firmei, cel care le-a recomandat produsele devenindu-le “sponsor”.
Prin sponsorizarea unui nou client direct, sponsorul primește o bonificație de marketing, iar noul client direct poate achiziționa produsele cu preț redus. MLM devine astfel o afacere atât pentru sponsor cât și pentru clientul direct ce este sponsorizat.
Pentru a vă putea înscrie, trebuie să aveți un sponsor.

Înscriere membru nou