Luvoco

Ce este Luvoco?

 
  Luvoco este cafeaua pasiunii, după cum sugerează și numele său care este o prescurtare pentru “Love of Coffee”.

  Este o cafea premium îmbogățită cu extract de Ganoderma Lucidum disponibilă în capsule special create pentru a garanta un gust de neuitat.

Sortimente

  Noua cafea Luvoco este disponibilă în trei sortimente: Amoroso, Raffinato și Classico, fiecare dintre acestea având o altă personalitate.

Amoroso

  Amoroso – Fin și tandru – este o cafea obținută din boabe de cafea premium prăjite light și îmbogățite cu toate beneficiile regăsite în Ganoderma Lucidum.
  Cafeaua light este de culoarea maro-deschis, are o textură fină și nu prezintă urme de ulei pe suprafața boabelor. Aceasta are un gust similar cu cel al cerealelor prăjite și prezintă o aciditate proeminentă. Prăjirea light modifică foarte puțin gustul original al boabelor de cafea, spre deosebire de prăjirea dark. Totodată, cafeaua obținută prin prăjire light conține o cantite mai mare de cofeină. În timpul prăjirii light, boabele de cafea ating temperaturi interne cuprinse între 180°C – 205°C (356°F – 401°F).

  La aproximativ 205°C, boabele de cafea se crapă și se măresc. Acest fenomen este cunoscut ca “primul crack”, iar cafeaua prăjită light mai este cunoscută și ca acea cafea care nu este prăjită dincolo de primul crack.

Raffinato

  Raffinato – Rafinat și deosebit – Este o cafea obținută din boabe de cafea premium prăjite medium și îmbogățite cu toate beneficiile regăsite în Ganoderma Lucidum.
  Cafeaua prăjită medium are culoarea maro (o nuanță mai închisă decât cea a cafelei light) și are o textură mai consistentă. Se aseamănă cu cafeaua prăjită light prin faptul că nu prezintă urme de ulei pe suprafața boabelor, însă gustul și aciditatea diferă semnificativ, fiind mult mai echilibrate, iar nivelul de cofeină este un pic mai scăzut.

  În timpul prăjirii medium, boabele de cafea ating temperaturi interne cuprinse între 210°C – 220°C (410°F – 428°F), aflându-se între primul și al doilea crack.

Classico

  Classico – Bogat și intens – Este o cafea obținută din boabe de cafea premium prăjite dark și îmbogățite cu toate beneficiile regăsite în Ganoderma Lucidum.
  Cafeaua prăjită dark are culoarea maro-închis, de la un maro ciocolatiu până la un maro care poate fi confundat cu negru. Boabele supuse la prăjire dark prezintă urme de ulei pe suprafață, lucru care poate fi observat și privind o ceașcă de cafea neagră. Gustul original al boabelor de cafea este eclipsat de gustul dobândit prin procesul de prăjire. Cafeaua va avea adesea un gust amărui, afumat sau chiar ars. Nivelul de cofeină prezent în cafeaua prăjită dark este foarte scăzut.

  Pentru a obține o prăjire dark, boabele de cafea trebuie să atingă o temperatură internă de 240°C (464°F) – ceea ce le duce foarte aproape de al doilea crack sau chiar dincolo de el. Uneori boabele de cafea sunt duse până la o temperatură internă de peste 250°C (482°F). În acest punct, textura cafelei devine din nou fină, rarefiată, iar gustul este similar cu cel al cărbunelui.

Aparatul Luvoco

  Aparatul Luvoco este o invenție inovatoare ce utilizează tehnologie italiană pentru a produce cafeaua perfectă în doar 30 de secunde.

– Ușor de utilizat

– Design compact și elegant

– Control automat al cantității de cafea

– Ejectare automată a capsulelor de cafea

– Soluția ideală pentru a vă satisface rapid nevoia pentru o cană savuroasă de cafea premium

  Aparatul Luvoco încălzește apa până la temperatura optimă, după care o împinge cu o presiune de 15 bari printr-o capsulă de cafea premium și apoi direct în cana dumneavoastră.
  Sistemul de pompare a apei fierbinți cu presiune ridicată a fost atent conceput pentru a garanta o cană perfectă de cafea, plină de savoare, de fiecare dată.