Pachetul și Programul Start-Up 2 sunt soluția ideală pentru cei care doresc să realizeze un venit rapid prin dezvoltarea unei structuri și a unei afaceri de succes alături de Gano Excel.

Componență nouă
   Pachetul Start-Up 2 are o componență mai atractivă. Include produse gratuite cu o valoare mai ridicată și materiale de marketing superioare.
Stimulente mărite
   Programul Start-Up 2 oferă stimulente mărite pentru înscrierile realizate în structura proprie cu Pachetul Start-Up 2.


– Pachetul Start-Up 2 nu are CV (valoare comisionabilă), însă are PV (puncte valorice).

– Aproximativ o jumătate din valoarea pachetului va fi distribuită sub formă de stimulente, acordate până la 5 generații adâncime, atunci când un membru înscrie persoane noi cu Pachetul Start-Up 2 în structura sa..

   Pentru a putea participa la Programul Start-Up 2, membrii înscriși după data de 01.03.2023 trebuie să se înregistreze prin achiziționarea Pachetului Start-Up 2, ce poate fi cumpărat o singură dată (la momentul înscrierii)..

   Pachetul Start-Up 2 nu poate fi cumpărat de către membrii deja înscriși la data lansării programului, aceștia fiind considerați eligibili pentru a participa la program indiferent de modalitatea prin care au fost înscriși în trecut.

   Pentru a putea primi stimulentul generat de înscrierile cu Pachetul Start-Up 2, membrii Gano Excel trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
– cei înscriși după data de 01.03.2023 trebuie să se înscrie prin cumpărarea Pachetului Start-Up 2;
– să mențină 60 PPV pe lună (puncte valorice personale) și 180 PGPV pe lună (puncte valorice generate împreună cu structura);
– dacă un membru a înscris pe cineva cu Pachetul Start-Up 2 și nu menține 60 PPV pe lună, respectiv 180 PGPV pe lună, nu va primi stimulentul, iar generațiile se vor comprima.

În cazul de mai sus, A l-a înscris pe B cu Pachetul Start-Up 2, dar nu a menținut 60 PPV și 180 PGPV.
În această situație A nu va primi stimulentul, iar U va primi 80 lei, B devenind aici prima generație a lui U.

 

– membrii vor primi stimulentul pe baza înscrierilor făcute în structura lor de către membri care au același rang cu ei sau un rang mai mic.

În cazul de mai sus, atât A (Director Rubin) cât și B (Director) au înscris membri noi cu Pachetul Start-Up 2.
U (Director) va primi doar stimulentul aferent înscrierii făcute de către B pentru că B are un rang care este egal cu rangul lui U.
U (Director) nu va primi stimulentul aferent înscrerii făcute de către A (Director Rubin) pentru că A are un rang mai mare.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin e-mail la adresa office@ganoexcel.com.ro
sau telefonic la numerele 0740.120.986 / 0740.208.872.